Skip to main content

Casa de producție GETICA FILM lansează prima platformă de film documentar românesc ce are ca scop promovarea valorilor spirituale și imateriale ale poporului român.

Documentarele vor fi doar producții proprii și vor viza doar teme legate de istoria, cultura, ortodoxia și spiritualitatea poporului român. GETICA FILM va promova, prin producții proprii, tot ce este frumos în România, de la români valoroși, care merită să fie cunoscuți publicului larg, la personalități istorice de prim rang, care prin determinarea lor au reușit să schimbe nu doar destinele României, ci și a lumii întregi.

Fără a exagera cu absolut nimic și luându-ne ADEVĂRUL ca aliat unic, vom arăta întregii lumi adevărata față a României și a oamenilor care trăiesc și au trăit pe aceste meleaguri.

Toate documentarele vor fi traduse și platforma intens mediatizată în mediile online astfel încât tot mai mulți oameni din țară sau din străinătate, atât români, cât și străini, să poată vedea adevărata față a României și a românilor.

Platforma de filme documentare românesc GETICA FILM este apolitică, neafiliată niciuneia din organizațiile sau asociațiile din țară sau din străinătate.

Pentru o prezentare cât mai corectă și imparțială, GETICA FILM se autofinațează, de aceea orice contribuție venită din partea celor care apreciază munca noastră este bine-venită.

Platforma GETICA FILM este făcută cu singurul scop de a pune în adevărata lumină tot ceea ce a însemnat și înseamnă România, spațiul românesc, românii și istoria lor milenară.

GETICA FILM se vrea o platformă a românilor adevărați care mai simt, văd și respiră aerul strămoșilor noștri, fără a se lăsa influențați de avalanșa informațiilor ce denigrează țara noastră, o platformă a românilor ce vrea să mențină viu spirirul românesc.

Documentarele realizate vor fi încărcate pe platforma GETICA FILM unde pot fi vizionate gratuit din țară, sau din străinătate.

Filmele vor fi cedate tuturor instituțiilor interesate (biblioteci școlare, studențești, orășenești) cu titlul gratuit, în baza unor parteneriate ce vor fi încheiate.

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!

Echipa

Scenarist, voice-over

Elena BOHOLȚ

Viața din presă mi-a adus extrem de multe satisfacții, dar m-a învățat să fiu pragmatică și obiectivă, să trec prin sita jurnalistului de investigații fiece om întâlnit, fiece întâmplare, totul.

Mai mult
Regizor de film și artist fotograf.

Gabriel BOHOLȚ

Îmi amintesc că avean 6 ani, când am strâns banii primiți la colindat și cu ceva în plus de la părinți m-am dus și mi-am luat primul aparat de fotografiat.

Mai mult
Sunet, Lumină

Dan Alexandru PRESADA

Mie îmi place să cred că un strop din genialitatea lui Debussy, o pot transpune în munca mea.

Mai mult
Cameraman

Alex ANDRIEȘ

Viața văzută prin obiectivul camerei de filmat oferă o perspectivă spectaculoasă.

Mai mult
WebMaster, Design

Adrian DAMIAN

La tastatură din prin '89.

Mai mult

Mulțumim

Celor care fac acest proiect posibil

IndependentNewsBanner
Close Menu

© Getica Film